mahmoodbahlooli کاربر تازه وارد
تعداد پستها : 18 Registration date : 2008-06-23
| عنوان: من که دوست ندارم حالا چرا دوست ندارم ؟ الإثنين يونيو 23, 2008 5:35 pm | |
| والا اینها با این کارشون دارن یاد و خاطره ها رو از بین میبرن همه کارتونهای جدید یا اشغالن یا بالای 18 سال در حالی که کارتون بیشتر مختص بچه هاست البته خودمم 27 سال دارم بچه ام کارتون میبینم بلا نصبت بقیه که کارتون میبینن منظورم بالای 18 این صحنه های زشت و رکیک هستش | |
|
Pejman مدیر کل سایت
تعداد پستها : 64 Registration date : 2008-06-23
| عنوان: رد: من که دوست ندارم حالا چرا دوست ندارم ؟ الإثنين يونيو 23, 2008 5:46 pm | |
| - mahmoodbahlooli نوشته است:
- والا اینها با این کارشون دارن یاد و خاطره ها رو از بین میبرن همه کارتونهای جدید یا اشغالن یا بالای 18 سال در حالی که کارتون بیشتر مختص بچه هاست البته خودمم 27 سال دارم بچه ام کارتون میبینم بلا نصبت بقیه که کارتون میبینن
منظورم بالای 18 این صحنه های زشت و رکیک هستش محمود جان اول اینکه کارتون مال بچه ها فقط نیست بعدشم اگه چیز بعدی بود که نمیساختنش این انیم و منگای +18 رو میگم بالاخره مخاطب خودشو داره :D | |
|
mahmoodbahlooli کاربر تازه وارد
تعداد پستها : 18 Registration date : 2008-06-23
| عنوان: رد: من که دوست ندارم حالا چرا دوست ندارم ؟ الإثنين يونيو 23, 2008 5:52 pm | |
| والا حرفت درست هستش اما تو ایران چیزی به نام 18 سال به با لا وجود نداره و این سیدی ها در اختیار همه بچه ها قرار میگیرن دوست من | |
|
Pejman مدیر کل سایت
تعداد پستها : 64 Registration date : 2008-06-23
| عنوان: رد: من که دوست ندارم حالا چرا دوست ندارم ؟ الإثنين يونيو 23, 2008 5:56 pm | |
| - mahmoodbahlooli نوشته است:
- والا حرفت درست هستش اما تو ایران چیزی به نام 18 سال به با لا وجود نداره و این سیدی ها در اختیار همه بچه ها قرار میگیرن دوست من
آره این دیگه از فرهنگ غلطه ما ایرانی هاست که به بچه هامون زیاد رو دادیم و بچه هامون جنبه ندارن اصلا یه فکز این قسمتو برای بچه هایی که تو تایپیک پست خوب داشتن و آمارشون رو داریم باز میزاریم :D | |
|