هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةمن که دوست ندارم  حالا چرا دوست ندارم ؟ Icon_mini_portal_enأحدث الصورجستجوثبت نامورود

من که دوست ندارم حالا چرا دوست ندارم ؟

2 مشترك
نويسندهپيام
mahmoodbahlooli
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد
mahmoodbahlooli

تعداد پستها : 18
Registration date : 2008-06-23

من که دوست ندارم  حالا چرا دوست ندارم ؟ Empty
پستعنوان: من که دوست ندارم حالا چرا دوست ندارم ؟   من که دوست ندارم  حالا چرا دوست ندارم ؟ Icon_minitimeالإثنين يونيو 23, 2008 5:35 pm

والا اینها با این کارشون دارن یاد و خاطره ها رو از بین میبرن همه کارتونهای جدید یا اشغالن یا بالای 18 سال در حالی که کارتون بیشتر مختص بچه هاست البته خودمم 27 سال دارم بچه ام کارتون میبینم بلا نصبت بقیه که کارتون میبینن pirat

منظورم بالای 18 این صحنه های زشت و رکیک هستش
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Pejman
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
Pejman

تعداد پستها : 64

پستعنوان: رد: من که دوست ندارم حالا چرا دوست ندارم ؟   من که دوست ندارم  حالا چرا دوست ندارم ؟ Icon_minitimeالإثنين يونيو 23, 2008 5:46 pm

mahmoodbahlooli نوشته است:
والا اینها با این کارشون دارن یاد و خاطره ها رو از بین میبرن همه کارتونهای جدید یا اشغالن یا بالای 18 سال در حالی که کارتون بیشتر مختص بچه هاست البته خودمم 27 سال دارم بچه ام کارتون میبینم بلا نصبت بقیه که کارتون میبینن pirat

منظورم بالای 18 این صحنه های زشت و رکیک هستش
محمود جان اول اینکه کارتون مال بچه ها فقط نیست بعدشم اگه چیز بعدی بود که نمیساختنش این انیم و منگای +18 رو میگم بالاخره مخاطب خودشو داره
:D
https://anima.catsboard.com
mahmoodbahlooli
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد
mahmoodbahlooli

تعداد پستها : 18

پستعنوان: رد: من که دوست ندارم حالا چرا دوست ندارم ؟   من که دوست ندارم  حالا چرا دوست ندارم ؟ Icon_minitimeالإثنين يونيو 23, 2008 5:52 pm

والا حرفت درست هستش اما تو ایران چیزی به نام 18 سال به با لا وجود نداره و این سیدی ها در اختیار همه بچه ها قرار میگیرن دوست من
Pejman
مدیر کل سایت
مدیر کل سایت
Pejman

تعداد پستها : 64

پستعنوان: رد: من که دوست ندارم حالا چرا دوست ندارم ؟   من که دوست ندارم  حالا چرا دوست ندارم ؟ Icon_minitimeالإثنين يونيو 23, 2008 5:56 pm

mahmoodbahlooli نوشته است:
والا حرفت درست هستش اما تو ایران چیزی به نام 18 سال به با لا وجود نداره و این سیدی ها در اختیار همه بچه ها قرار میگیرن دوست من
آره این دیگه از فرهنگ غلطه ما ایرانی هاست که به بچه هامون زیاد رو دادیم و بچه هامون جنبه ندارن Wink اصلا یه فکز این قسمتو برای بچه هایی که تو تایپیک پست خوب داشتن و آمارشون رو داریم باز میزاریم :D
https://anima.catsboard.com

من که دوست ندارم حالا چرا دوست ندارم ؟
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1