هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةورزش هاي رزمي Icon_mini_portal_enأحدث الصورجستجوثبت نامورود

 

 ورزش هاي رزمي

اذهب الى الأسفل 
نويسندهپيام
kakashi saf
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد
kakashi saf


تعداد پستها : 37
Age : 28
Registration date : 2008-08-19

ورزش هاي رزمي Empty
پستعنوان: ورزش هاي رزمي   ورزش هاي رزمي Icon_minitimeالجمعة أغسطس 22, 2008 1:32 am

باسلام به دوستان

اينجامن اطلاعاتي درباره ورزش هاي رزمي قرارميدم(شماهم كمك كنيد)

اول ازورزشي كه خودم تواون كمربندنارنجي رودارم (يعني كاراته كيوكوشين)شروع ميكنم



سوساي اوياما






ماس اوياما دان 10 و مبتکر کيوکوشين کاراته در سال 1923 در جنوب غربي کره متولد شد. در سن 9 سالگي شروع به تعليم گرفتن (کمپو) نمود. در سن 15 سالگي پدرش او را بــــه ژاپن فرستاد تا در مؤسسه هواپيمايي جوانان ياماناشي به تعليم بپردازد. او براي مدت کوتاهي قبل از اينکه کاراته را زير نظر گي چين فونا کوشي بياموزد، جودو را در مدت کوتاهي آموخت. ماس اوياما زير نظر معلمين مختلف کاراته تعليم گرفت و خيلي سريع پيشرفت نمود و در سن 22 سالگي موفق به دريافت دان 4 شد.



2سال بعد در سال 1947 موفق شد که تمام قهرمانان کاراته ژاپن را شکست دهد. دوران بعد از جنگ جهاني دوم دوران آشفتگي و زحمت براي ژاپني‌ها بود و در همين دوران ماس اوياما اغلب دچار مشکلات ناشي از اشغال آمريکائي‌ها بود. بنابراين در سال 1948 ماس اوياما تصميم گرفت که به تنهايي در کوهستان به تمرين و تعليم بپردازد. او براي مدت طولاني با تمرينات روزانه به قوي نمودن بدن و قدرت خود مبادرت ورزيد. در سال 1950 پس از مراجعت از کوهستان با يک گاو نر وحشي به مقابله پرداخت و در مبارزات ديگر خود با 51 گاو وحشي که چهار تاي آن‌ها را کشته و شاخ 47 گاو وحشي ديگر را شکست. در سال 1952 به آمريکا دعوت شد و 32 برنامه اجرا نمود. در ايالات مختلف درس داد و در هفت مبارزه که در مقابل بوکسورها و کشتي‌گيران آمريکائي شرکت نمود به پيروزي نائل گرديد. او مجدداً در سال 1953 به آمريکا رفت و اين مرتبه در شهر شيکاگو در مقابل يک گاو وحشي به مبارزه پرداخت و با جدا نمودن شاخ‌هاي گاو در قاره آمريکا نيز بسيار مشهور شد. در سال 1954 او اولين (دوجو) خود را در (مي‌جروتوکيو) افتتاح نمود.



اين دوجو شروع کيوکوشين‌کاي‌کان (مرکز کيوکوشي‌کاي) بود و در سال 1964 توکيو هونبو (باشگاه مادر در توکيو) افتتاح شد و سازمان بين‌المللي کاراته تأسيس شد. امروزه کيوکوشين کاراته در تمام قاره‌هاي دنيا نفوذ کرده ‌است و در سال 1979 دومين دوره مسابقات قهرماني کاراته جهان در ژاپن با شکوه و موفقيت بي‌نظيري با شرکت 72 تيم از سراسر پنج قاره جهان از جمله تيم ايران (به سرپرستي يوسف شيرزاد، بنيانگذار کيوکوشين کاراته در ايران و تنها نماينده سازمان بين‌المللي کاراته ژاپن) برگزار شد. و هم‌اکنون روزبه ‌روز بر تعداد کساني که با اين سبک اصيل و علمي کاراته آشنا مي‌شوند و سعي در فراگيري آن مي‌نمايند افزوده مي‌گردد. به‌طوري‌ که در حال حاضر بيش از ده ميليون نفر در سراسر جهان مشغول آموختن کيوکوشين کاراته مي‌باشند.

اميدوارم خوشتون بياد
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
kakashi saf
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد
kakashi saf


تعداد پستها : 37
Age : 28
Registration date : 2008-08-19

ورزش هاي رزمي Empty
پستعنوان: رد: ورزش هاي رزمي   ورزش هاي رزمي Icon_minitimeالجمعة أغسطس 22, 2008 1:35 am

واين هم اطلاعاتي ازشين ذن كاراته



( مکتب کاراته شيرزادISKO )کيوکوشين کاراته شيرزاد











ايشان در سن 23 سالگي به عضويت ‌اولين تيم ملي کاراته ايران در آمدند. در تاريخ 16 ارديبهشت1352( 6 مي 1973) در سن 23 سالگي (مکتب کاراته شيرزاد) را با تجربياتي که در ورزش رزمي داشتند ، افتتاح کرده و به دليل اينکه هيچ‌گونه تعصب و گرايشي نسبت به هيچ سبک خاصي نداشتند، روشي که در مکتب خود تدريس مي‌کردند را ( راه و روش کاراته ، يا کاراته دو) نام‌گذاري نمودند. درسال1354(سال 1975) پس ازشرکت درمسابقات بين المللي کاراته که بيش از40کشوردرآن شرکت داشتند با مشاهده اولين دوره مسابقات کاراته سبک کيوکوشين که بـه نام بزرگان کاراته معروف شده بود با استاد ماسو تاتسو اوياما آشنا شده و‌ به‌طور ‌منظــــم حداقل سالي دوباردرارديبهشت وآبان ماه به ژاپن سفر‌کرده و با ايشان تمرين داشتند و‌ تا‌ قبل‌ از فوت استاد اوياما در6 ارديبهشت1373( 26 آوريل 1994) صادقانه با ايشان همکاري داشته‌اند .



ده روز پس از فوت سوساي اوياما ، کانچو يوسف شيرزاد در تاريخ 16 ارديبهشت1373 (6 مي 1994) نام مکتب کاراته خود که در سطح کشور ايران فعاليت مي‌نمود را به نام جهاني سازمان بين المللي شين ذن کاراته (ايسکو)، تغيير دادند و سبک خود را به دنيا معرفي و کلية تجربياتشان در ورزش‌هاي رزمي را در اختيار هموطنان قرار داده و اکنون نمايندگان اين سازمان‌ (ايراني و غير ايراني) در سطح جهان به بسط و گسترش اين سبک کاراته ايراني مشغولند.



شيهان محمد قاسم حاجي آبادي







شيهان محمد قاسم حاجي آبادي نماينده کيوکوشين شيرزاد در ايران و کيوکوشين ماتسويي ( ايچي گکي) در استان مرکزي داراي کمربند سياه دان 5 ، مربي و داور درجه يک ملي و بين المللي.و رئيس کميته سبک هاي آزاد کاراته استان مرکزي متولد 1351 در اراک ورزش را از سن 12 سالگي با فوتبال، آمادگي جسماني و کاراته شروع نمود و در بخش آموزشگاهها داراي چند عنوان قهرماني در رشته هاي ياد شده مي باشد. از سال 1366 کيوکوشين کاراته را زير نظر استاد جواد بخشي نيک آغاز نمود، بعد ازسفر استاد بخشي نيک به خارج از کشور حاجي آبادي در خدمت استاداني چون : مرحوم غلامحسين رنجبران، استاد حميدرضا فقيه نصيري و استاد اصغر آرزومند شاگردي نموده و بهره برد و طي اين مدت در مسابقاتي شرکت کرده و داراي عناويني در سطح استاني ، کشوري و... از سال 1372 اولين کلاس آموزشي خود را در رشته کيوکوشين و در دانشگاه اراک افتتاح کرد و به آموزش اين سبک پرداخت.


شيهان حاجي آبادي شاگردان بسياري تا سطح قهرماني آموزش داده و تعدادي بعد از فارغ التحصيل شدن از دانشگاه هر کدام به شهر خودشان عزيمت نموده و همچنان در اين ورزش فعال مي باشند.


شروع شين ذن کاراته










شيهان حاجي آبادي سبک شين ذن کاراته را به همراه شاگردان خود در سال 1380 به عنوان نماينده اين سبک در ايران و مسئول هماهنگي در استان مرکزي شروع کرد که اين فعاليت همچنان ادامه دارد.



وي کليه باشگاه هاي تحت پوشش خود در استان مرکزي را به نام مبارک امام علي(ع) ( آکادمي کاراته امام علي (ع) زينت داده و هم اکنون حدود 300 هنرجو تحت همين نام در استان مرکزي فعاليت مي نمايند. تيم نوجوانان ، جوانان و بزرگسالان در مسابقات بسياري در اين سبک شرکت کرده و داراي عناوين مختلف قهرماني در کليه رده ها مي باشند .



(کليه کساني که در اين آکادمي موفق به اخذ کمربند سياه به بالا گرديده اند)



سعيد شاهوردي دان 3 (نماينده شهرستان خمين)- حميد خسروي دان 3 (نماينده شهرستان محلات) - مجتبي حاجي آبادي دان 3 ( نماينده کيوکوشين يونيون ) محمد عسگري دان 3 ( نماينده کيوکوشين تزوکا) - عباس حاجي آبادي دان3 ( نماينده و مربي کيوکوشين ماتسويي ايچي گکي در شهرستان اراک) - مجيد مظفري دان3 (نماينده و مربي کيوکوشين ماتسويي ايچي گکي در شهرستان اراک)- علي يارمحمدي دان 2 ( نماينده کيوکوشين اروپا)- علي کوثر صفايي تبار دان 1 ( نماينده کن شين کان) - احمد احساني دان 1 ( نماينده کيوکوشين بين المللي ) - محسن يارمحمدي - محمد رضا کاظمي- سعيد ترکاشوند - محمد حسين حاجي آبادي - مهدي حاجي آبادي - مهدي سليماني - علي رضا شهوه -محمود ملک - سعيد عزيزي- خسرو کلاله جو- مسعود يحيايي - مهرداد حاجي آبادي - محسن عبدي- ناصر عسگري- غلامرضا رجبي- سعيد ثابتي- مجيد نظام آبادي - محمد اميدي - سرلک -احمد رضايي- محمد سلماني- محسن ريگايي - سرمدي - شکري

اميدوارم خوشتون بياد
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
kakashi saf
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد
kakashi saf


تعداد پستها : 37
Age : 28
Registration date : 2008-08-19

ورزش هاي رزمي Empty
پستعنوان: رد: ورزش هاي رزمي   ورزش هاي رزمي Icon_minitimeالجمعة أغسطس 22, 2008 1:43 am

واين اطلاعات درباره ي تاريخچه ي جودوميباشد



منشا جودو از هنر رزمی جوجیتسو می باشد . لغت جوجیتسو در قرن 16 میلادی در ژاپن به وجود آمد . این کلمه به همه هنرهای رزمی که با دست خالی انجام می گرفت اطلاق می شد . جودو قبل از آنکه در المپیک سال 1964 به عنوان یک رشته ورزشی پذیرفته شود سیستمی از دفاع شخصی بود که توسط جیگوروکانو بنیانگذاری شده بود .
جودو ریشه در هنرهای رزمی سامورایی دارد که با دست خالی مبارزه می کردند و بر اساس دست به یقه شدن می باشد .





در ژاپن اسم های زیادی برای هنرهای رزمی که بدون وسیله و با دست خالی انجام می گیرد وجود دارد . از میان آنها می توان به توریتی ، واتسو ، یاوارا ، گوگوسوگو ، تایوتسو و کمپو اشاره کرد .
در سال 1882 استاد جوانی به نام جیگوروکانو باشگاهی را برای آموزش هنر رزمی خود به وجود آورد . وی نام این باشگاه ( یا مدرسه ) را باشگاه کودوکان و نام هنر رزمی خود را جودو نامید . همانگونه که جوجیتسو به معنای هنر ملایمت است جودو نیز به معنای روش ملایمت می باشد . آقای کانو می خواست با انتخاب این کلمه نه تنها به شاگردانش هنرهای رزمی عالی را نیز بیاموزد .
هدف ورزش جودو پرتاب کردن ، گیر انداختن ، خفه کردن و قفل مفصل حریف به منظور تسلیم کردن وی می باشد . در این ورزش ضربه مشت و لگد وجود ندارد و همین باعث تمایز این ورزش با بسیاری دیگر از هنرهای رزمی شده است . حتی زمانی که فرد جودو را به عنوان دفاع شخصی فرا می گیرد چگونگی دفع مشت ها ، لگد ها و سلاح ها را با پرتاب کردن ، خفه کردن و قفل های مفاصل می آموزد . این ورزش اگر به درستی تعلیم داده شود یکی از بهترین روش های دفاع شخصی می باشد .
بزرگترین ارزش جودو در تاکید آن روی ملایمت و اعتدال به عنوان یک روش است .
جودو به شخص می آموزد که از درگیری پرهیز کند و به دنبال معتدل ترین راه حل برای همه درگیری ها باشد .

اميدوارم خوشتان بيايد
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
 
ورزش هاي رزمي
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
 :: موضوعات و بحث های متفرقه :: گفتگوى آزاد-
پرش به: